Skal du købe eller lease din næste motorcykel?

Køb eller leasing af MC

Skal du købe eller lease din næste motorcykel?

Skal du havde ny motorcykel eller går du og tænker på at udskifte din gamle motorcykel? Så går du helt sikkert med overvejelser om, hvorvidt du skal købe med MC finansiering eller lease din nye motorcykel ved et leasingselskab. Om køb eller leasing er bedst for dig, kommer helt an på din økonomi, kørselsbehov og hvor ofte du ønsker at udskifte motorcyklen. I dette indlæg vil vi hjælpe dig med, at finde ud af om du skal købe eller lease din næste motorcykel.

Hvordan er dit kørselsbehov?

Hvis du ønsker, at lease din næste motorcykel, så skal du mere eller mindre kunne forudsige dit kørselsbehov, da du kun må kører et bestemt antal kilometer i leasingperioden. Hvis du kører flere kilometer end det aftalte, så bliver de overkørte kilometer oftest takseret til en højere kilometertakst. Men hvis du kender dit kørselsbehov, så kan leasing være en god løsning for dig. Har du et meget uforudsigeligt kørselsbehov, så bør du vælge at købe motorcyklen, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du kører for mange kilometer eller ej.

Ønsker du at udskifte din motorcykel hyppigt?

Er du typen der skifter motorcykel hyppigt, så kan leasing være en god løsning for dig. Med leasing kan du nemt udskifte din motorcykel med hyppige mellemrum. En leasingkontrakt er typisk på 12,24 eller 36 måneder, og derefter skal leasingtager blot aflevere motorcyklen tilbage til leasingselskabet. En anden stor fordel, hvis du vælger leasing, er at du ikke skal bekymre dig om at sælge motorcyklen. Hvis du ønsker den samme motorcykel længere end 36 måneder, så er det typisk billigere at købe motorcyklen med finansiering.

Vil du havde budgetsikkerhed?

Vil du havde budgetsikkerhed, så du ved nøjagtigt, hvad det koster om måneden, at havde en motorcykel. Så er leasing en god løsning, da du får total budgetsikkerhed. Hvis motorcyklen skal på værksted eller andet der koster penge, så er det leasingselskabet der skal betale disse omkostninger. Hvis du køber en motorcykel selv, så skal du selv betale alle disse omkostninger, der må komme. I nogle tilfælde kan det blive en dyr fornøjelse, at eje en motorcykel selv, hvis f.eks. motoren går i stykker, og der skal en ny til. Har du økonomi til at betale uforudsete omkostninger, så er køb af motorcykel måske den bedste løsning.


Kilde: https://bikeportalen.dk/mc-finansiering/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link