Sådan spare du penge på brændstof

benzinkort

Sådan spare du penge på brændstof

Prisen på benzin og diesel er de seneste år blevet væsentlig dyrere og en liter blyfri oktan 95 koster i dag 12,75 kr. og en liter diesel koster 11,09 kr. Disse priser bliver reguleret flere gange om dagen, og typisk indstiller tankstationerne priserne kl 10 hver dag. Men priserne bliver reguleret flere gange i løbet af dagen. Vores erfaring på brændstofkort.dk er at der kan være en del penge, at spare ved at tanke bilen inden kl 10.00 om formiddagen eller om aftenen, nogle gange kan du spare helt op til 1 kr. pr. Liter benzin eller diesel. Hvis du går målrettet efter de billigste benzin og diesel priser, så kan du spare helt op til 1.500kr årligt. Hvis du kører 20.000 km årligt og med en normal kørselsstil.

Ubemandede tankstationer inde i byen er tit de billigste!

De billigste tankstationer du kan finde ligger typisk inde i byen, hvor der ligger en del tankstationer nær hinanden, og de er typisk billigst hvis de er ubemandede. Tankstationer der ligger nær i hinanden holder typisk øje med konkurrenterne, og sætter typisk prisen lavere end konkurrenterne. Denne priskrig giver forbrugerne billig benzin og diesel, så der kan være en del penge at spare ved, at tanke ved en ubemandede tankstation i et område, hvor der ligger en del tankstationer og konkurrere på prisen mod hinanden. De dyreste benzin og diesel priser finder du langs motorvejene, og er oftest en del dyrere.

Få besparelser med benzinkort

De fleste tankstationer tilbyder benzinkort, hvor der er en række fordele såsom: besparelser på brændstof, gratis kredit, gode tilbud på andre ting end brændstof. Det er nemt og gratis, at få et benzinkort ved enten Shell, OK eller Circle K. Du kan enten få benzinkortet ved, at besøge en af deres bemandede stationer, eller så kan du bestille det på deres hjemmeside, og så kommer det kort tid efter ind af postkassen.

Kør økonomisk og opnå store besparelser på brændstof

Der findes mange gode råd til at kører mere økonomisk, hvilke giver store besparelser på brændstoføkonomien. Hvis du ønsker at kører økonomisk så skal undgå hårde opbremsninger, og holde jævne hastigheder, og accelerere hurtigt op i den fart du ønsker at kører. Derudover er det også vigtigt for sikkerheden og brændstoføkonomien, at der er det rette dæktryk. Der mange flere gode råd til at kører økonomisk, dem kan du læse om her på FDM’s hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link