Leasing af biler er i rivende udvikling

leasing biler

Leasing af biler er i rivende udvikling

Danskerne har i de seneste fem år blevet mere fortrolige med leasing, og flere vælger leasing frem for at købe bilen selv. De seneste fem år er antallet af nyregistrerede personbiler steget fra 46.452 i 2013 til 92.942 i 2017, hvilke er en procentstigning på hele 100 pct. Leasing er gået fra noget der har været uoverskueligt, og kun forbeholdt dem der ønskede luksusbiler, til nu at være noget der er attraktivt for mange der ønsker en bil. Leasing tilbyder en række fordele der i mange tilfælde, gør det mere lukrativt at lease en bil fremfor at købe den selv.

Leasing af biler
Kilde: Danmark statistik

Hvad har gjort leasing så attraktivt?

Der er forskellige ting i en leasingkontrakt, der har gjort leasing mere attraktivt end at købe bilen selv. De seneste år har leasingselskaberne udviklet på deres leasing-koncept, hvilke har resulteret i nogle yderst attraktive leasingkontrakter.

Ingen eller lav udbetaling på leasingbiler

Nyere leasingkontrakter tilbyder ingen eller lav udbetaling på en leasingbil, hvor førhen engangsydelse var på helt op til 20 pct. Denne nye tendens i udbetalingen på leasingbiler gør det nemmere for forbrugerne, at anskaffe en bil for de forbruger der ikke har lavet en opsparing til en udbetaling på en bil. Dog er det vigtigt at huske, at udbetalingen bliver fordelt på de månedlige leasingydelser i hele leasingperioden. En leasingkontrakt uden udbetaling er typisk dyre i månedlig leasingydelser end en leasingkontrakt med en større udbetaling. Det vil sige total omkostninger til en leasingkontrakt, er stort set den samme, uanset om leasingkontrakten er med eller uden udbetaling.

Kort binding på en leasingkontrakt

Leasingselskaberne er begyndt at tilbyde kortere binding på deres leasingkontrakter. Du kan finde leasingkontrakter der har en binding helt ned til 1-3 måneder, hvor førhen var alle leasingkontrakt på typisk 12-36 måneder, med en minimum binding på 12 måneder. For mange forbruger kan det være svært at gennemskue deres kørselsbehov langt ud i fremtiden. Men med en leasingkontrakt med en kort binding er leasing blevet mere fleksibelt, og gør det nemmere for forbrugerne at skifte leasingbilen ud, hvis kørselsbehovet skulle ændre sig i leasingperioden.

Hvor finder jeg leasingkontrakter på leasingbiler?

Der findes utallige leasingselskaber, der hver især har deres egen hjemmeside fyldt med leasingbiler. Det kan være enormt tidskrævende, at skulle gennemsøge de forskellige leasingselskabers hjemmeside for at finde den bedste leasingkontrakt på den bil du ønsker. Der findes dog en hjemmeside, der gør det en del nemmere at finde din ønskede leasingbil, hvilke er Bilhandel.dk. På Bilhandel.dk kan finde leasingbiler fra forskellige leasingselskaber på en hjemmeside. Du kan søge efter din næste leasingbil her.

En tanke om “Leasing af biler er i rivende udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link