I nogle tilfælde er køb bedre end leasing

Finansiering vs leasing

Når du browser rundt på nettet, kan det virke som en god i de at lease en bil. Det er en mindre udskrivning og den månedlige ydelse er klar og overskuelig fra dag et. Men der er mange ting at tage hensyn til, når du overvejer at lease i stedet for at købe.

Hvor længe skal du have bilen?

Er du glad for nye biler og kan du godt lide, at skifte transportmiddel ofte kan det være en stor fordel for dig at lease frem for at købe.

Nye biler falder som udgangspunkt rigtig meget i de først år efter de rammer vejen, ønsker du derfor at beholde din bil i mindre end tre år vil tabet ikke kunne nå at tjene sig selv ind på en ny bil, hvorfor du kan overveje leasing.

Er du omvendt på udkig efter en bil til brug i længere tid er det som oftest mere økonomisk givtigt at købe bilen frem for at lease den. Ved at beholde bilen i 3-6 år får du oftest et mere fornuftigt regnestykke ved at købe bilen i stedet for at lease den.

Ny eller brugt bil

Hvis du vælger at købe en bil, kan du med fordel kigge på brugtbilsmarkedet. Er det en periode, hvor bilerne er nede pris vil du kunne finde en rigtig fin bil til en meget fordelagtig pris. Det er dog vigtigt, at du bruger tid på at undersøge bilens tilstand og de garantier, der følger med.

Ved køb af en ny bil skal du igen være opmærksom på, at bilen vil falde hurtigt i værdi de først år du ejer den – derfor vil udgifterne på bilen falde tilsvarende hurtigt. Er du et stabilt sted i dit liv, hvor du ved, hvad dit behov er i forhold til transport vil du ofte kunne finde en rigtig god deal på en ny bil. Og husk, at der altid er to års garanti på en fabriksny bil

Finansiering

Det nærmer sig en jungle, når du har besluttet dig for at købe en bil og skal til at kigge på finansiering. Men det er meget vigtigt at holde fokus og sætte dig grundigt ind i, hvad du skriver under på, eller kan det ende med at blive en meget dyr affære.

Der er mange begreber at holde styr på og det er ikke altid at det de forskellige udbydere reklamerer med lever hel op til det de lover.

I dag er konkurrencen mellem udbyderne i fuld gang, for der lånes penge som aldrig før, derfor er det endnu vigtigere at du er opmærksom på alle aspekter af lånet, så du ikke falder for det, der ser billigst ud.

Heldigvis findes der en lang række sider på nettet, der hjælper dig med at danne dig et overblik over de muligheder du har for at låne og give dig et overskueligt vue over udgifterne forbundet med det.

Du kan for eksempel kigge på denne side, der både fortæller dig om finansiering og har samlet de mest attraktive låneudbydere.Dit-kviklaan.dk er et andet rigtig fint alternativ.

Du skal dog altid tænke dig rigtig godt om, inden du optager nogen form for lån!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link