Invester dine penge i en bil i stedet for aktier og obligationer

Invester dine penge i en bil i stedet for aktier og obligationer

Har du nogle penge, der står på en bankkonto, som ikke giver særlig meget i rente, så kan det være en god ide at investere dine penge. Traditionelt bliver der investeret mange penge i aktier og obligationer, men det er også blevet mere anvendt at investere penge i en bil. De fleste mennesker der køber en almindelig masseproduceret bil, er bekendt med at en bil, normalt er en enorm dårlig investering, og især hvis det er en ny bil, så vil der være omkring 10-25% i værditab de første år. På trods af dette generelle ry så findes der stadig gode investeringsmuligheder, hvis vi kigger på klassiske biler, superbiler eller biler der er produceret i få antal. Det kræver dog lidt kendskab til markedet, for at kunne finde en god bil investering, der giver et solidt afkast over nogle årrækker. Uanset om du investere i obligationer, aktier eller en bil, så er det vigtigt, at huske at der ikke er nogen garanti for, at der vil komme et afkast på din investering.  

Hvad skal du kigge efter når du skal investere i en bil?

Der er flere ting du kan kigge efter, når du er på jagt efter en god bil investering. Et godt og simpelt råd til at finde en god bil investering er, at finde en bil der ikke står i den gennemsnitlige danskers garage. Et godt eksempel på dette er en Ford Mustang, som efterhånden ikke er en specielt sjælden bil, at se om sommeren når, solen står højt. En bil skal være sjælden for, at havde potentiale til at stige i værdi.  Der findes to typer af sjælden biler, hvilke er biler, der er bygget til at være sjælden. Og den anden type er biler der er blevet sjælden med tiden, på grund af der kun er få modeller tilbage af bilen, da de andre er gået i stykker og blevet skottet. Når du ser på investeringsbiler, så bør du gå efter luksusmærkernes særudgaver af biler, som der kun er lavet meget få eksemplarer af, eller attraktive modeller der er på vej ud af produktion.

Få hjælp fra en professionel

Hvis du er helt ny indenfor bil investering, og synes det er en jungle at finde rundt i. Så kan det være en god ide at få en professionel til at finde en god investeringsbil til dig. Specialcars i Hvidovre er blandt de bilforhandler, der tilbyder at hjælpe med at finde en god bil investering, udover dette kan du også foretage flexleasing hos Specialcars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link