3 gode grunde til at du skal lease din næste bil

3 gode grunde til at du skal lease din næste bil

Der er mange gode grunde til at vælge leasing fremfor at eje en bil selv. I dette indlæg vil vi komme med tre gode grunde til, hvorfor du skal lease fremfor at eje bilen selv. Der findes helt grundlæggende to former for leasingkontrakter, hvilke er henholdsvis en operationel leasingkontrakt og en finansiel leasingkontrakt. I dette indlæg tager vi udgangspunkt i første nævnte, hvilke er en operationel leasingkontrakt. De tre fordele vi vil komme nærmere ind på er budgetsikkerhed, ingen regninger til service eller reparation og mulighed for hyppig udskiftning af bil.

Fast månedlige leasingydelse giver budgetsikkerhed

Med en operationel leasingkontrakt får leasingtager total budgetsikkerhed, hvilke vil sige du som udgangspunkt, kender alle dine udgifter i hele leasingperioden. I den faste månedlige leasingydelse er der inkluderet et antal kilometer, hvis du køre flere kilometer end det aftalte i leasingkontrakten, så koster det som regel en kilometer takst pr. km. Det gør at leasing, specielt er velegnet til folk der har et fast arbejde, bolig og parforhold, da det gør det nemmere at forudse kørselsbehovet i leasingperioden, så der ikke skal betales en forhøjet takst til ekstra kilometer.

Ingen regninger til service eller reparation

I sammenhæng med budgetsikkerhed så er der heller ikke nogle regninger til service eller reparation af leasingbilen når vi snakker om en operationel leasingkontrakt. Reparation, service, bilsyn osv. er alle udgifter, der er inkluderet i leasingydelsen, så du risikere ikke, at der kommer nogle uforudsete udgifter, der kan vælte dit budget. Alle disse udgifter betaler leasingselskabet, hvis de skulle komme i leasingperioden. Hvis du ejede bilen selv, kan du pludselig komme ud for, at bilen skal repareres for mange tusinde kroner, hvilke nemt kan vælte et helt budget.

Kør altid i en ny bil

Med en operationel leasingkontakt har du mulighed for altid, at køre i en ny bil med den nyeste teknologi og udstyrspakke. Hvis du køber en ny bil, så går der ikke mange år, før det er en gammel bil, der ikke har den nyeste teknologi og udstyr. Og hvis du har købt bilen, og ønsker at udskifte den efter nogle få årrækker, så skal du bruge tid på at sælge bilen selv. Hvis du derimod har valgt at lease din bil, så skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, når leasingperioden er slut. Og du kan derefter frit vælge en ny bil med den nyeste teknologi og udstyrspakke.

Lavet i samarbejde med Perb Cars, som tilbyder leasing af bil. Er du blevet nysgerrig på leasing så kan du gratis få et leasing tilbud hos Perb Cars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link