Hvem skal betale for reparationer, service og syn med flexleasing?

Autoværksted

Hvem skal betale for reparationer, service og syn med flexleasing?

Det kan være svært, at gennemskue om du som leasingtager selv skal betale for reparationer, service, syn, osv. eller om det er leasingselskabet der står for disse udgifter. Flexleasing er som udgangspunkt en finansiel leasingkontrakt, hvilke minder mest af alt om at eje bilen selv. Dette betyder også at du som leasingtager, som udgangspunkt selv skal stå for disse udgifter. Disse tre udgifter kan potentielt blive en stor ekstra udgift, ved siden af de månedlige leasingydelser og engangsydelsen. Men du kan dog sikre dig selv mod disse udgifter, hvilke vi vil komme nærmere ind på i det nedenstående afsnit.

Læs også: Få op til 3 tilbud på din bilreparation

Mulighed for at tilkøbe serviceydelser til din flexleasing kontrakt

Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om motoren skulle gå i stykker, og der vil komme en stor udgift til reparation af bilen, så kan du ved de fleste leasingselskaber tilkøbe en serviceydelse der hedder motorgaranti, som dækker alle udgifter til reparation af bilens motor. Derudover findes der også en tillægsydelse, hvor du kan tilkøbe serviceeftersyn, så dette bliver inkluderet i leasingydelsen, og du skal dermed ikke bekymre dig om ekstra udgifter til service. Med hensyn til syn er det sjældent et problem, fordi en leasingkontrakt typisk er på 12-24 måneder, og leasingbiler bliver som regel synet lige før leasingtager får den til rådighed.

Læs også: Spar op til 40% på bilsyn på synafbil.dk

Spar penge på reparationer, service og syn

Der er store prisforskelle på reparationer, service og syn alt afhængig af, hvor henne i Danmark du bor. En mekaniker på Sjælland er typisk dyre end en mekaniker i Nordjylland, hvilke selvfølgelig skyldes, at lønnen på Sjælland er højere end den er i Nordjylland. Derudover kan der også være store prisforskelle fra værksted til værksted, da nogle har langt højere timepris, og evt. bruger nogle dyre reservedele. Der findes en hjemmeside der hedder Autobutler.dk, hvor du kan få op til tre gratis og uforpligtende tilbud på en opgave du ønsker. Denne service sparer dig for besværet med, at finde det bedste værksted, og få den bedste pris på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link