En studerendes bildrøm til og fra studie

En studerendes bildrøm til og fra studie

Når økonomien i forvejen er kneben, vælger de fleste at tage offentlig transport, for det er de færreste studerende, der har egen bil. Dog kan det at have egen bil give en langt større frihed. Du er ikke nær så afhængig af faste tidspunkter på togstationen, og du har rig mulighed for at lave spontane aftaler efter en dag på studiet.

Der er heldigvis en løsning på at have egen bil – også som studerende. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af leasingtilbud og direkte ind i varmen til Fleasing.dk, hvor du kan afprøve om flexleasing af bil, er noget for dig.

Spritnye modeller

Om du er til den stilrene BMW eller den lynende hurtige Porsche Taycan, så er du i sikre hænder hos et trygt og troværdigt leasingfirma. Uanset valg af bil, er kvalitet og højt serviceniveau nøgleordene.

Hos Fleasing.dk er der mange muligheder for at lease en bil efter dit personlige ønske. Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs- og sæsonleasing spænder mulighederne bredt. Alt du skal gøre er at angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Fordele og ulemper ved leasing

Overordnet set er der utallige fordele ved at lease: du betaler kun for køretøjet i den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Så står du som studerende og er træt af faste togafgange og forsinkede busser? Så tøv ikke. Du kan kvit og frit indhente et tilbud her, og komme både sikkert, smart og stilrent til og fra dit studie.

Garantiforsikring giver tryghed

Rygter og fordomme om leasing bliver ikke ligefrem fejet ind under gulvtæppet. At bilen kun er til låns, at leasingaftaler er dyre, og at der forekommer en del administration, er nogle af de punkter, der ofte bliver hevet frem. Det er klart, at der er en vis usikkerhed og frygt for at afprøve nye ting – især når man er studerende, og det oveni omhandler økonomi. Derfor er det særdeles vigtigt, at du som potentiel leaser står stærkt fra start og føler dig tryg.

Kort og godt har du brug for Fleasing.dk, som tilbyder køb af en garantiforsikring således, at du slipper for at betale uforudsete værkstedsregninger. I samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa, slipper du altså for at betale mekaniske reparationer, hvis nu skaden skulle ske. Og det giver uden tvivl en vis tryghed. Det giver selvfølgelig også et par pluspoint på SU-kontoen, så der er ekstra råderum til at tage på café, drikke øl og shoppe lidt hist og her

Går du med enhver studerendes bildrøm, men er i tvivl om, hvilken bil der skal fragte dig fra A til B, så tøv ikke med at kontakte Fleasing.dk. Med erfarne rådgivere står de klar til at guide dig igennem et hav af muligheder, både når det kommer til model, pris og garanti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link