Bjarne Nielsen har 30 års jubilæum

Flexleasing beskatningsgrundlag

Bjarne Nielsen har 30 års jubilæum

Bjarne Nielsen har nu i 30 år tilbudt biler til fordelagtige priser og har siden sin spæde start skabt hele 10 bilhuse landet over. De mere end 330 ansatte står altid klar til at hjælpe dig i gang med at foretage det rette bilkøb, og lige nu er priserne bedre end nogensinde.

Kom og besøg din nærmeste BN Biler bilforhandler i anledning af jubilæumsfejringen og bliv mødt af slagkraftige tilbud og chancen for at vinde en Ford Fiesta.

Find din nye bil til en ekstra lav pris

Selvom Bjarne Nielsen havde sin start eksklusivt i salg af biler af mærket Ford, har du i dag mulighed for at købe fra et stort udvalg af mærker. Vil du drage fordel af de høje besparelser, er det specielt 6 bilmærker, du skal holde udkig efter. Mærkerne som oplever besparelser i forbindelse med jubilæet er:

  • Ford
  • Volvo
  • Kia
  • Mazda
  • Renault
  • Dacia

Denne brede vifte af bilmærker sikrer, at BN Biler kan imødekomme en bred vifte af forskellige bilejeres behov. Sortimentet byder på biler indenfor en bred prisramme, og uanset om du er til fransk komfort og skarpe priser, eller om du foretrækker svensk sikkerhed og drivkraft, findes der besparelser, på det du står og mangler.

Spar op til 75.000 kr.

Du kan opleve besparelser på helt op til 75.000 kr., hvis du foretager en handel på en bil af et af disse mærker under jubilæet. Der er igangværende kampagner på adskillige modeller som du med forel kan se nærmere på.

Køber du en model som har en igangværende kampagne, kan du eksempelvis få en gratis startpakke med ved købet. En startpakke indeholder ekstra tilbehør som er ment til at forbedre din køreoplevelse gennem eksempelvis at tilbyde gummimåtter, en bagagerumsbakke, enisskraber blandt meget andet.

Deltag i lodtrækningen om en Ford Fiesta

Da Bjarne Nielsen oprindeligt startede sit erhvervsliv i sin bilforretning i Herning tilbage i 1988, var det mærket Ford som blev handlet med. I den anledning udloddes der naturligvis en bil af netop dette mærke. Med forhandlerens historie i sinde udloddes der derfor en flot Ford Fiesta som med garanti vil give høj køreglæde og byde på udstyr af høj kvalitet.

Deltag uden købsbetingelser

For at være med i konkurrencen er der intet krav om, at du skal foretage køb hos forhandleren. Bjarne Nielsen tilbyder dig i stedet en chance for at vinde den skønne Ford Fiesta, såfremt du udfylder navn, e-mailadresse, post- nummer og telefonnummer, samt accepterer konkurrencebetingelser.

Konkurrencebetingelserne inkluderer, at du tilmelder dig Bjarne Nielsens nyhedsbrev. Dette kan naturligvis frameldes når som helst. Derudover accepterer du også at deltage i et interview, i tilfælde af at du skulle vinde konkurrencen. Dette interview er blot relateret til markedsføring.

Vinder du bilen, vil du have mulighed for at opgradere til en større motor, samt at få ekstra tilbehør med til bilen, hvis du betaler for disses værdi.

Så kom ind og besøg din nærmeste Bjarne Nielsen forhandler og bliv klogere på alle de gode tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link