Skal du vælge en opladerstation eller trådløs oplader til bilen?

Skal du vælge en opladerstation eller trådløs oplader til bilen?

Uanset om du vælger en trådløs oplader eller en opladerstation, også kaldet en docking station, kan du have stor fordel af din oplader i bilen. Hvilken du skal vælge afhænger meget af dit behov, og ikke mindst, hvor mange der skal bruge opladeren.

Er der tale om at kun en enkelt mobil skal oplades på din køretur, så kan du med fordel gøre brug af en trådløs oplader. På den måde kommer ledninger ikke til at være i vejen under din kørsel, og du kan have din mobil liggende hvor som helst i bilen, når du oplader den trådløst.

Er der til gengæld tale om at flere mobiler skal oplades på samme tid og køretur, så kan der være mere fordel i en opladerstation eller docking station. En opladerstation vil nemlig gøre det muligt at oplade flere mobiler på samme tid, hvilket er smart og praktisk, hvis i er flere afsted på samme køretur.

Ikke mindst ved de længere køreture, eksempelvis bilferier, er en opladerstation eller docking station det oplagte valg af oplader til bilen. Mobiler vil hurtigt løbe tør for strøm på de lange køreture, og med en opladerstation undgår i kampen om opladeren.

Der kan også være tilfælde hvor det kan være en fordel med både en trådløs oplader, samt en opladerstation eller docking station. Det kan eksempelvis være på den samme bilferie, hvor den trådløse oplader kan være smart og praktisk at have med, når det er slut med at køre i bil.

Der findes forskellige størrelser på en opladerstation, og når det kommer til bilen, er det bedst med en så lille størrelse på din opladerstation som muligt. På den måde undgår du at den fylder i bilen. Du vil have masser af plads til opladning af flere mobiler på enhver opladerstation uanset størrelsen, så du kommer ikke til at bekymre dig om, hvorvidt din opladerstation kan oplade nok mobiler på samme tid.

En opladerstation er også meget fordelagtig uden for bilen, når i er i sommerhus, på ferier eller andre steder henne, hvor det kan knibe lidt med muligheder for opladningen af jeres mobiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link