Overvej at brug bilen som reklame med folie til bilen

Overvej at brug bilen som reklame med folie til bilen

Har du et firma som en start up virksomhed, hvor du har brug for at gøre opmærksom på din egen eksistens, kan det være en stor sag og meget dyr at lave en masse kampagner og digital markedsføring. Der kan være langt mellem snapsene, hvor man venter på at kunderne finder frem til ens hjemmeside via SEO og søgning på søgemaskinerne. Hvordan kan du gøre reklame for dig selv uden at bruge oceaner af tid på dyre kampagner og ads på nettet? Ja, det guider vi til her, hvor løsningen findes på en mere kreativ og billigere måde. Læs med her. 

Sæt folie på bilen

Er du måske kørende rundt til dine kunder som maler, tømrer, snedker, VVS´er eller ejendomsmægler, ja, så er din bil et kørende marketingsfænomen uden at du måske tænker over det. Bilen er din repræsentation ud ad til og her er det det første som kunderne ser og lægger mærke til, når du besøger dem. Det kan være sværere i storbyen, hvor bilen drukner lidt blandt andre biler, men til gengæld er der mange flere mennesker, der går forbi den. Når du holder i indkørslen hos dine kunder stikker den mere ud og der vil blive lagt særligt mærke til den. Derfor kan du sætte en reklame på bilen fra www.foliekniven.dk/folie-til-bil.php og enten skrive mobilnummer eller et godt tilbud. Det bestemmer du. 

Nem at udskifte 

Når du har kørt rundt med folien et stykke tid og gerne vil udskifte den til et andet slogan, et andet tilbud eller andet, kan du nemt tage folien af og udskifte den med en ny folie til bilen. Dette er meget mere prisvenligt end lakering af bilen, hvor det kræver en ny lakering og er meget dyrere at få lavet. Folien er dermed den prisvenlige løsning til dig, der vil spare og have en effektiv kørende markedsføring. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link