Billigste elbil 2019

Billigste elbil 2019

Denne undersøgelse har til formål, at finde den billigste elbil 2019, og der vil blive taget udgangspunkt i alle modeller der findes på det danske marked på nuværende tidspunkt. Alle modeller der bliver brugt i denne undersøgelse er uden ekstra udstyr, og den billigste model. Der er kun taget højde for prisen i denne undersøgelse, og ikke andre parameter såsom; hvor langt de forskellige modeller køre på en ladning.

Vinderen af den billigste elbil 2019 i Danmark er:

Den billigste elbil 2019 er: Renault Zoe med en startpris på 234.900 kr.

I skemaet nedenunder har vi samlet du alle elbiler der findes på det danske marked, med rækkevide, hestekræfter og priser.

Billigste elbil 2019
Kilde: https://goleaseit.dk/elbil-leasing/

Det kan være en god ide, at lease en elbil i stedet for at købe den

Der er de seneste år sket enormt meget i udviklingen af elektriske køretøjer, og der kommer konstant ny teknologi der forbedre køreegenskaberne og øger rækkevidden. Alle disse nye teknologier har en stor indflydelse på salgsprisen af elbiler. Hvis du selv køber bilen, så stor du med den risiko, at din elbil kan få enorme værditab, men hvis du vælger privatleasing i stedet, så kan du eliminere risikoen for at et stort værditab påvirker dig. Hvis der skulle ske et stort værditab imens du har elbilen, så er det leasingselskabet tab, hvis du har valgt privatleasing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link