Billeje har aldrig været nemmere og billigere

Bilferie

Billeje har aldrig været nemmere og billigere

Billeje har aldrig været nemmere eller billigere, og der findes mange formidler der tilbyder leje af bil i hele verdenen.

Disse formidler sammenligner billeje på tværs af forskellige biludlejningsfirmaer, og du får dermed den bedste og billigste billeje, ved at bruge disse formidler.

Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på når du skal lave billeje igennem disse tredje parts formidler.

I denne artikel vil vi nævne de tre faldgruber der kan være ved, at leje bil igennem en tredje parts formidler.

1. Undersøg altid hvad der er inkluderet i prisen

Det er meget forskelligt, hvad der er inkluderet i prisen når vi snakker om billeje, og du bør derfor grundigt undersøge, hvad der er inkluderet i prisen.

En af de mest kendte faldgruber ved billeje er, hvor vidt der er fri kilometer inkluderet i lejen eller om du skal betale en kilometer takst for overkørte kilometer.

En anden kendt faldgrube er hvorvidt forsikring er inkluderet i lejekontrakten eller om den skal købes ved siden af.

2. Skal bilen hentes i lufthavnen eller udenfor lufthavnen

Når du skal leje en bil hjemmefra igennem en formidler, så er det en god ide, at undersøge om det biludlejningsfirma du er ved at bestille fra har kontor i lufthavnen, eller om deres kontor er udenfor lufthavnen.

Hvis biludlejningsfirmaet ikke har kontor i lufthavnen, så skal der påregnes ekstra tid til, til at hente den bil du har lejet, da du skal med en shuttle bus fra lufthavnen til biludlejningsfirmaet for, at få en udlejningsbilen.

De biler der er billigst inde på formidlernes søgemaskiner, er i mange tilfælde biludlejningsfirmaer der ikke har kontor i lufthavnen, da det er dyrt, og det smitter selvfølgelig af på billejeprisen.

Så for at holde billejeprisen nede, så har de altså valgt, at have kontor udenfor lufthavnen.

Gennemgå bilen før du køre fra udlejningsfirmaet

Inden du forlader udlejningsstedet, og har underskrevet standen på bilen, så bør du gennemgå bilen grundigt for fejl og skader.

Typisk går der en ansat med ned for, at undersøge bilen, og skriver alle fejl og skader ned på et stykke papir, så du ikke hæfter for dem.

Husk altid at få en kopi af blanketten.

Det er også en god ide, at tage nogle billeder af fejl, skader, kilometertal og brændstofmåler, hvis der på et senere tidspunkt skulle komme noget tvivl om noget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link