Dette skal du være opmærksom på, ved slutseddel af trailer

Dette skal du være opmærksom på, ved slutseddel af trailer

Dette indhold er sponsoreret

Når du skal købe en bil brugt, så skal du udfylde en slutseddel, hvor du beskriver fejl og mangler og den aftale, som er blevet indgået på dagen. Dette er en del af den proces, hvor bilen skifter ejermand. Dette er også tilfældet med trailere, da disse også har nummerplader og registreringer, og derfor bør du sætte tid af til at få lavet en slutseddel trailer. Dette er nødvendigt for, at du kan køre rundt med din trailer lovligt, og det vil altså gøre hele processen langt nemmere for dig som køber og som sælger af traileren at få udfyldt sedlen korrekt. 

Køber du en trailer, så tænk på dette

Når du gerne vil købe en trailer, så du har et ekstra godt værktøj til hverdagen, så er det nødvendigt, at du tænker over, hvordan du skal få en god slutseddel i hus, når du gerne vil købe den brugt. Der er flere faldgruber, som du bør undgå. Det første er, at du aldrig bør købe en trailer, som du ikke har set, da dette kommer til at have en stor indflydelse på, hvordan slusedlen bliver udfyldt. Derudover bør du altid give dig selv mulighed for at køre en tur med traileren, så du kan se, hvordan den kører. Dette gør, at du er langt bedre i stand til at bedømme, hvad du gerne vil have skrevet på din slutseddel, og hvad der ikke behøves at komme med. Når du husker dette, så er du i langt bedre stand til at sørge for, at din slutseddel på traileren bliver korrekt fyldt ud, da denne seddel er tilegnet til at skrive fejl og mangler på, så du og sælger kan indgå den bedste handel muligt. Husk også på, at det altid er en god ide at kigge på andre slutsedler på trailere hjemmefra, så du ikke kommer til misse vigtige punkter omkring din trailer, som kan have indflydelse på din brug af denne senere. 

Sælger du en trailer, så tænk på dette

Når du gerne vil sælge din trailer, og du gerne vil godt i mål med en god slutseddel, så er det nødvendigt, at du sætter tid af til at udfylde slutsedlen korrekt. Dette bør du gør sammen med køberen, da i skal komme til en enighed, og derfor bør du også være ærlig, når det kommer til standen af din trailer. Er den helt ny, så bør dette stå i slutsdlen, men er dette iokke tilfældet, så bør du altid sørge for at få skrevet de fejl ned, som der måtte være. Dette kan virke ulogisk, da det som regel går ud på at gøre et produkt bedre, end det er, når man gerne vil have et salg i hus, men det kan komme tilbage til dig på mange problematiske måder, hvis der sker en ulykke efterfølgende med traileren og dens nye ejer, og du ikke har skrevet i slutsedlen, at traileren er købt som beset. Som sælger er det dit ansvar at forklare køberen omkring standen af produktet, i dette tilfælde din trailer, og du kan på denne måde få et godt salg i hus med ærlighed. Dette gør hele processen med slutselfdlen til traileren langt nemmere også. 

Tag dig god tid til udarbejdelsen 

Når slutsedlen til en trailer skal udarbejdes, så er det vigtigt, at der bliver sat god tid af til dette, uanset om du er køber eller sælger. En slutseddel er papiret på den aftale, der er blevet indgået over produktet, og du kan derfor ikke skynde dig at blive færdig med det. Det er et papir, som garanterer dig, både som køber og sælger, at alle regler er blevet overholdt i handelen, og at der ikke er nogen, som bliver snydt eller får det, som de har betalt for. Når du og sælger mødes, eller når du og køber mødes, er det derfor vigtigt, at i kan sidde sammen og udfylde denne, så der ikke kommer nogen misforståelser senere hen. Når du skal skrive en slutseddel, så er der mange forskellige skabeloner, som du kan finde på nettet, men der findes og almindelige standard skabeloner, som du kan bruge, som kan benyttes som officielle papirer. Dette vil gøre det langt nemmere for jer begge, og i kan være sikre på, at papirarbejdet er i orden. Det er også vigtigt at huske, at i begge skal have ID klar til at underskrive denne kontrakt med. 

Gør arbejdet på dagen for handlen

Til slut, når i begge har gennemgået traileren, og i er klar til at skulle skrive under på slutsedlen, så husk at gøre arbejdet på den dag, hvor i skal mødes. Der er intet værre end at tro, at en handel er gået igennem, hvis den ene ikke indsender papirarbejdet til tiden, og handlen falder fra.  Derfor bør i begge sætte tid til at få sendt alt papirarbejdet i fællesskab, så i kan være trygge i den handel, som i har indgået over traileren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

close-link
close-link